Willian prisjeo na muku igračima i navijačima Spursa

Provokacija za rivale

Willian prisjeo na muku igračima i navijačima Spursa

Fudbaler Chelseaja Willian očigledno baš ima nešto protiv Tottenhama.

Osim što je prije dva ljeta u posljednjem trenutku odbio Spurse i pridružio se Chelseaju, više puta je u svojim izjavama provocirao klub sa White Hart Lanea.

Tako je prije večerašnje utakmice poručio kako ne želi da Tottenham bude šampion i da će dati sve od sebe da ih spriječi u tome, da bi pravi šou uslijedio pred sami kraj utakmice.

Brazilac je, u trenucima kada je postajalo jasno da će Spursi definitivno ostati bez titule, navijačima i igračima protivničkog tima ponosno pokazivao na zlatni logo Premier lige na rukavu svog dresa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tradicionalno, takav logo nose aktuelni prvaci Engleske, a Willian je gostima ovom provokacijom poručio da je to nešto na šta će oni morati još da čekaju...


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi