Zidane nakon žrijeba: Bayern nas se ne boji

Trener Real Madrida

Zidane nakon žrijeba: Bayern nas se ne boji

Danas je u Nyonu održan žrijeb četvrtfinalnih parova Lige šampiona.

Ekipa Real Madrida prošla je veoma loše obzirom da su dobili jednog od najtežih mogućih protivnika -Bayern Minhen. Bit će ovo jedan od dva velika derbija ove faze takmičenja (u drugom se sastaju Juventus i Barcelona), a trener Real Madrida Zinedine Zidane dao je veoma iskrenu izjavu nakon žrijeba te je poručio da  ih se Bayern ne boji.

"Nema više lakih mečeva. Ne, ne mislim da nas se Bayern plaši. Imaju odličnu ekipu, a mene uzbuđuju tako velike utakmice. Upravo zbog toga i radim u fudbalu, zbog tako velikih utakmica. Tople i hladne kuglice? Pa, smiješno. Vidite šta se desilo", rekao je Zidane na konferenciji za novinare.

Podsjetimo, prvi meč Bayerna i Reala igra se u Minhenu 12. aprila, dok je revanš na rasporedu 18. aprila u Madridu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi