Zidane: Pogba u Realu? Sve je otvoreno
EPA

Tvrdi da James ostaje

Zidane: Pogba u Realu? Sve je otvoreno

Na konferenciji za medije Zinedine Zidane je priznao da se Paul Pogba nalazi na listi želja Real Madrida. 

U ovom prijelaznom roku veliku borbu za usluge Pogbe vode Real Madrid i Manchester United. Čelnici kraljevske momčadi su spremni ubaciti u višu brzinu i učiniti sve da Francuz pređe na Santiago Bernabeu, a pored igranja u Ligi prvaka nude mi i veća primanja nego što bi imao u Engleskoj. 

"Ne znam hoće li doći Pogba kod nas, ali sve je otvoreno i svašta se može dogoditi do 31. augusta. Pogba je sjajan igrač, a poznato je i da Real Madrid bira samo najbolje. Međutim, on danas nije u Realu, igrač je Juventusa i to je sve što mogu kazati na tu temu", kazao je Zidane španskim novinarima. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane, Zidane se osvrnuo i špekulacije da bi James mogao otići.

"James je Realov igrač i to će tako i ostati. Imamo jaku momčadi u kojoj su svi zamjenjivi", podvukao je trener Real Madrida. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi