Zvanično: De Maio potpisao za Bolognu

Napustio Anderlecht

Zvanično: De Maio potpisao za Bolognu

E. Čaušević
Teme:

Iskusni francuski fudbaler Sebastien De Maio napustio je Anderlecht i danas je potpisao ugovor sa Bolognom.

De Maio je prošlog ljeta iz Genove prešao u belgijski klub, ali je samo nakon šest sedmica posuđen Fiorentini. Nakon što mu je istekla posudba vratio se u Anderlecht koji ga je ekspresno prodao, te se ovaj odbrambeni igrač vratio u Italiju.

Ovaj 30-godišnji fudbaler danas je zvanično potpisao za Bolognu čije će poje braniti u naredne tri sezone. Klubovi nisu željeli otkriti koliko je iznosio ovaj transfer.

"Bologna želi potvrditi da je De Maio novi igrač ovog kluba. On stiže iz Anderlechta i potpisao je trogodišnji ugovor", poručili su iz Bologne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi