Durant upitan za drugu utakmicu s Portlandom

Problemi za Warriorse

Durant upitan za drugu utakmicu s Portlandom

Košarkaš Golden Statea Kevin Durant mogao bi da propusti drugu utakmicu prve runde doigravanja protiv Portland Trail Blazersa.

Durant se u utorak nije pojavio na treningu Warriorsa, a kako je saopštio klub iz Oaklanda, krilni košarkaš ima problema sa listom lijeve noge.

"Nisam siguran da li je bol osjetio tokom meča ili nakon njega. To su stvari sa kojima očekujete da se suočite tokom play-offa. Vidjećemo kako će se osjećati na dan utakmice", rekao je trener Golden Statea Steve Kerr.

Warriorsi su u prvoj utakmici slavili sa 121:109, a Durant je bio najefikasniji igrač svog tima sa 32 poena i 10 skokova.

Pored Duranta, pod znakom pitanja su i Matt Barnes i Shaun Livingston.

Drugi susret na programu je u noći sa srijede na četvrtak u Oracle Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi