Harden: Pogledao sam semafor i mislio da je greška

Za poluvrijeme 90 poena

Harden: Pogledao sam semafor i mislio da je greška

E. Škorić

James Harden nedavno je ubacio 48 poena, a njegovi Houston Rocketsi 142 poena u pobjedi nad Phoenixom.

Nestvarno je djelovalo da je Houston slavio sa 142:116, a na poluvremenu su Rakete ubacile 90 poena, što se rijetko viđa u košarci, pa i u onoj američkoj u kojoj četvrtine traju po 12 minuta i gdje odbrane ponekad ne postoje. 

Posljednji put je neka ekipa za poluvrijeme ubacila 90 i više poena to napravila 1991. godine, a i tada su to napravili igrači Houstona. Harden je prva uzdanica Rocketsa, opet je imao svoju noć i torpedirao je rivala sa 48 poena.

"Mislio sam da nešto nije u redu s poenima, da semafor ne radi", kazao je Harden poslije meča, sam u čudu da je njegov tim ubacio 90p za poluvrijeme. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi