Laboral minimalno slavio protiv Olympiakosa

Pobjedom preskočili Efes

Laboral minimalno slavio protiv Olympiakosa

Laboral Kutxa je u okviru posljednje utakmice 11. kola TOP 16 faze Eurolige slavila protiv Olympiakosa rezultatom 74:73.

U vrlo zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici, više sreće i znanja su na kraju imali domaći košarkaši koji su upisali veoma značajnu pobjedu za nastavak takmičenja u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

James je predvodio Laboral sa 17 poena, dok je Bertans ubacio dva manje. Printezis je sa 15 poena bio najefikasniji pojedinac Olympiakosa, a izuzetno se osjetilo neigranje Spanoulisa koji je propustio ovaj meč.

Laboral Kutxa je ovom pobjedom preskočila Anadolu Efes i zasjela na željeno četvrto mjesto u grupi F.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Euroliga:

Laboral Kutxa - Olympiakos 74:73

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.