Mega Leks traži put do finala ABA lige

Mega Leks traži put do finala ABA lige

Ekipa Mega Leksa dočekaće večeras u Sremskoj Mitrovici sastav Budućnosti u okviru polufinalne serije ABA lige.

Izabranici Dejana Milojevića u prvoj utakmici su kao gosti iznenadili Podgoričane i samo pobjeda ih dijeli od plasmana u veliko finale.

"Napravili smo veliko iznenađenje, ali nismo mnogo slavili jer je to tek prvi korak. Budućnost je izuzetno kvalitetna i iskusna ekipa, i od nje očekujemo reakciju u revanšu, još veću borbu i motivisanost. Potrebno je da odgovorimo još jače sa agresivnom odbranom, koncentrisano i i hladne glave. Uz pravi pristup, možemo da ostvarimo pobjedu koja bi bila još jedna potvrda sjajnih rezultata u sezoni", izjavio je Nikola Janković, košarkaš Mege.

Sa druge strane samouvjereni su bili i igrači Budućnosti.

"Daćemo sve od sebe da pobijedimo i seriju vratimo u Podgoricu. Moramo prije svega da ispravimo greške koje smo pravili u prvom meču. Moramo znatno da podignemo nivo odbrane, da strpljivo igramo u napadu", rekao je Sead Šehović.

Meč između Mega Leksa i Budućnosti na programu je večeras od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi