Velika tuča Grka i Srba

Sramotna završnica Acropolis kupa

Velika tuča Grka i Srba

Na večerašnjoj utakmici između Grčke i Srbije na tradicionalnom Acropolis kupu u Atini izbila je velika tuča, tako da je utakmica prekinuta dva i pol minuta prije kraja pri rezultatu 74:73 za Grke.

Sve su zakuhali Mloš Teodosić i Antonis Fotsis, a nervoza se ubrzo prenijela i na ostale igrače, pa su gledatelji u dvorani mogli vidjeti krvavi obračun u kojem su učestvovali skoro svi igrači.

Najratoborniji je bio kapiten Srbije Nenad Krstić, koji je stolicom udario Ioannisa Bouroussisa. Jedini koji je pokuša smiriti strasti bio je Dimitris Diamantidis, ali sam nije ništa mogao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.