Wasserburg niže pobjede, dobar nastup Deure

Dobar nastup bh.reprezentativke

Wasserburg niže pobjede, dobar nastup Deure

E. Dindić

U 20.kolu Prve lige Njemačke za košarkašice sastale su se ekipe Wasserburga naše reprezentativke Milice Deure i ekipa Hallea. 

U jednoj veoma zanimljivoj i interesantoj utakmica ekipa Wasserburga ostvarila je 18 pobjedu u prvenstvu rezultatom 93:80, i ubjedljivo se nalazi na prvom mjestu.

Kapiten naše reprezentacije Milica Deura na parketu je provela  26.minuta i za to vrijeme postigla 12 poena dodala 3 skoka i podjelila 7 asistencija. 

Nakon 20.kola u prvenstvu Njemačke naša reprezentativka se nalazi na prosjecima od 10 poena  uz po 2 asistencije i 2 skoka po susretu. 

U idućem 21.kolu koje je na rasporedu 11.3.2017 ekipa Wasserburga ide na gostovanje ekipe Marburga. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi