Zvezda u Areni dočekuje CSKA

Četvrtfinale Eurolige

Zvezda u Areni dočekuje CSKA

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće večeras (20.45) u Beogradskoj areni ekipu CSKA u okviru četvrtfinalne serije Eurolige.

Izabranici Dejana Radonjića u prva dva susreta nisu bili uspješni, pa su upisali dva poraza na strani. U prvom susretu Moskovljani su slavili sa 84:74, dok je drugi meč ponudio veliku dramu, u kojoj su crveno-bijeli imali velike šanse za brejk. Ipak, Beograđani su i u tom duelu poraženi sa 77:76.

Crvena zvezda svakako će pokušati doći do pobjede pred domaćom publikom, čime bi seriju produžili i učinili što interesantnijom. Sa druge strane, ruski tim bi eventualnim trijumfom obezbijedio plasman na završni turnir u Berlinu.

"U Moskvi smo bili u prilici da ih iznenadimo. Nadamo da ćemo i večeras, uz dobru partiju i podršku navijača, dati maksimum i uraditi sve da pariramo ekipi koja i kvalitetom i iskustvom zaslužuje da razmišlja o velikoj šansi da bude prvak Evrope", izjavio je Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi