Ozbiljni zdravstveni problemi za suprugu Josea Mourinha

Posebni imao porodičnih problema

Ozbiljni zdravstveni problemi za suprugu Josea Mourinha

M. Šljivak

Matilde Faria, supruga menadžera Manchester Uniteda Josea Mourinha, završila je u bolnici.

Mourinhova supruga je u srijedu imala operaciju u Lisabonu, a Jose je tajno otputovao u glavni grad Portugala, kako bi bio uz nju tijekom operacije.

Međutim, nije sve prošlo kako treba. Nakon operacije su izbila komplikacije i Matilde je imala ozbiljnih problema sa zdravljem.

"Božić je bio veoma težak za Josea. Bio je očajan zbog stanja u kojem je njegova žena, ali je ostao profesionalan na fudbalskom planu i nije odavao nikakvim potezima svoju nervozu". pišu engleski mediji.

Mourinho je ponovo u četvrtak odletio za Lisabon, kako bi opet bio uz suprugu. Srećom, njeno stanje se poboljšalo i sada je sve u najboljem redu.

Jose i Matilde su u braku od 1989. godine, a imaju dvoje djece, Matilde i Jose Marija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi