Čeprkalo: Dao sam svoj maksimum

Bh. plivač nakon jučerašnje trke za SportSport.ba

Čeprkalo: Dao sam svoj maksimum

D. Vejo

Najmlađi član bh. ekspedicije u Riju plivač Mihajlo Čeprkalo, jučer je u disciplini 1.500 metara slobodnim stilom, zauzeo drugo mjesto, s isplivanim vremenom od 15:31:62.

Banjalučanin trenutno živi svoj san, a o prvim osjećajima nakon trke, ispričao je upravo on.

"Iskreno, veoma sam zadovoljan postignutim uspjehom. Iza mene je jedna teška godina, imao sam tu povredu ramena, ali je na kraju sve dobro prošlo. Izvukao sam svoj maksimum za kratko vrijeme", rekao je za SportSport.ba bh. plivač, Mihajlo Čeprkalo.

Ovaj 17-godišnjak, najmlađi je olimpijac u Brazilu. Već sada, ovako mlad bilježi sjajne rezultate, čime nagovještava da njegovo doba tek dolazi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi