Jahta, milioneri i meč bez kamera
Foto: EPA

Ponuda za revanš Furyja i Klička

Jahta, milioneri i meč bez kamera

M. Šljivak

Tyson Fury i Vladimir Kličko dobili su nevjerovatnu ponudu za revanš.

Britanac je krajem prošle godine oduzeo titule prvaka teške kategorije Ukrajincu, a već se dugo raspravlja o njihovom revanšu. 

Dobili su nevjerovatnu ponudu jednog šeika, koji nudi pravo bogatstvo za revanš meč.

"Jedan šeik mi je poručio da ima 120 bogataša koji su spremni da daju po milion dolara da održimo meč samo za njih, bez publike, kamera. Njih 120 i nas dvojica u ringu", rekao je Fury.

Priznao je i kako je Kličko pristao na meč.

"Vladimir je pristao, a i ja sam, jer mi je trebala da pripadne većina od 120 miliona dolara na stolu. Dogovor je ipak propao iz niza razloga", istakao je Britanac.

Čak je najavio i mogući odlazak u penziju...

"Nemam motivacije. Mogao bih da se povučem bez poraza. Trenutno bih boksovao samo zbog novca, a uvijek sam govorio da ne želim da mi novac bude ispred sporta. Ostvario sam san i sad je sve stvar motivacije", istakao je Fury.

Normalan revanš između dvojice boksera navodno se sprema za maj, ali službene potvrde još nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi