"Niko" i FaZe osvojili ELEAGUE Premier
Foto: ELEAGUE

CS:GO

"Niko" i FaZe osvojili ELEAGUE Premier

S. Bošković

FaZe Clan osvojio je Eleague Premier takmičenje, te osvojio 500.00 dolara. 

U finalu Eleague Nikola "NiKo" Kovač i društvo su igrali protiv Astralisa, a prva mapa je bila Cache. Astralis je sjajno počeo, te je na poluvremenu vodio s 12:3. Ipak, Nikola "NiKo" Kovač je triple killom vratio samopouzdanje FaZeu koji je prvu partiju dobio s 16:14. 

Igrači Astralisa nisu se uspjeli oporaviti od poraza na prvoj mapi, te je FaZe lako slavio u narednoj partiji, na mapi Overpass. 

Ovo je FaZeu bila 15 uzastopna pobjeda na LAN turnirima, te su igrači ovog tima pokazali da su u ovom trenutku daleko bolji od konkurencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi