Venturu opljačkali dok se teško povrijeđen borio za život

Nevjerovatni podaci

Venturu opljačkali dok se teško povrijeđen borio za život

M. Šljivak

Bejzbol igrač Yordano Ventura poginuo je prije nekoliko dana u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Dominikanskoj Republici.

Član Kansas City Royalsa je odmor provodio s porodicom kada je doživio tešku nesreću u kojoj je nažalost smrtno stradao.

Međutim, ono što se dešavalo tokom nesreće je zaista nevjerovatno.

Novinar Euri Cabral došao je do saznanja kako je Ventura bio živ kada su ga pronašli prvi prolaznici. Umjesto da mu pomognu, napali su ga, opljačkali i ostavili da leži na putu s teškim tjelesnim povredama, da bi ubrzo Ventura i preminuo.

Porodica 25-godišnjeg sportiste je najavila pokretanje istrage u ovom slučaju i pokušaće se pronaći odgovorne osobe za ovaj sramotni čin.

Ventura je život izgubio sa 25 godina, a preostalih 20 miiona dolara iz njegovog ugovora Kansas će isplatiti njegovim zakonskim nasljednicima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi