Golčina Sadikovića obilježila utakmicu u Bijeljini

Postigao eurogol

Golčina Sadikovića obilježila utakmicu u Bijeljini

Fudbaleri Željezničara savladali su u gostima Radnik rezultatom 3:1, a taj susret će se najviše pamtiti po fantastičnom golu kojeg je postigao veznjak tima sa Grbavice.

Željo se mučio u Bijeljini i nekako se činilo da je gol Radnika visio u zraku, a onda se pojavio Damir Sadiković koji je jednim odmjerenim i snažnim udarcem sa dvadesetak metara doveo Želju u sigurno vodstvo i tako ohladio domaće.

Gol je postignut u 56. minuti i ovo je već drugi ligaški pogodak za izdanka Željine škole. Jedan je dodao i u Evropi a, zanimljivo, sva tri su postignuta na gostujućim terenima i u sva tri navrata je Željo slavio pobjede.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.