Borac doveo pojačanje iz Partizana

Borac doveo pojačanje iz Partizana

D. Rakanović

Čelnici rukometnog kluba Borac iz Banjaluke angažovali su pojačanje za novu sezonu Premijer lige.

Doskorašnji rukometaš beogradskog Partizana Nebojša Jovanović potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom Bosne i Hercegovine.

Jovanović igra na poziciji lijevog krila i pojačaće konkurenciju na toj poziciji gdje je poslije odlaska Mirka Majića ostao samo Marko Ćeranić.

"O Premijer ligi ne znam puno osim onoga što sam vidio na portalima i što su pričali prijatelji koji su igrali u prvenstvu BiH. Na meni je da treniram i opravdam povjerenje čelinka koji su me doveli u Borac“, rekao je Jovanović za Euroblic. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Prošlog vikenda krenula je nova sezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Borac je u prvom kolu bio slobodan, dok će u drugom kolu dočekati ekipu Maglaja, koja je na startu savladala Derventu rezultatom 33:25. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi