Foto: EPA

Nakon Rusije

Dejanović: Previše golova smo primili

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine, Peđa Dejanović, smatra da smo u duelu s Rusijom primili previše pogodaka.

Rusi su nam postigli 42 pogotka, što je rijetko kojoj ekipi naša selekcija dozvolila.

"Previše smo golova primili. Vidjelo se odmah da ne igramo odbranu. Prvo poluvrijeme smo koliko-toliko igrali. Momci nisu izdržali ovaj ritam, krenule su i povrede. Rotacija Rusa je dovela do ovog poraza", rekao je Dejanović, koji vjeruje u prolaz na Evropsko prvenstvo

"Naravno da možemo, to ne može doći u pitanje. Naravno, svakog želimo pobijediti. Nema opravdanja za ovako loš rezultat. Kvalifikacije donose nešto drugo. Sada smo najviše psihički pali nakon Tunisa. Ovo nam je prvo prvenstvo i nismo se mogli oporaviti nakon šoka od Tunisa. To je bilo jače od nas", dodao je Dejanović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.