Drama u Cazinu bez pobjednika, Izviđač  opet siguran

Rukometna Premijer liga

Drama u Cazinu bez pobjednika, Izviđač opet siguran

E. Škorić

Rukometaši Izviđača pobijedili su Slogu iz Doboja sa 38:31 u 24. kolu Premijer lige BiH.

Vodeći tim prvenstva očekivano je stigao do nove pobjede, 23. u sezoni i bez sumnje je bez premca u ovoj premijerligaškoj sezoni.

Kristijan Jarak je sa devet golova bio najbolji u domaćim redovima, dok je Matej Hrstić postigao pet golova.  U timu Sloge Srđan Gavrić je postigao sedam, a Boris Bosić šest golova. 

Dosta uzbuđenja viđeno je u Cazinu u meču "života i smrti" između Krajine i Bosne iz Sarajeva.

Poluvrijeme je završeno 11:11 rezultatom i stalno je meč bio u egalu. U finišu Bosna je imala čak tri gola prednosti, ali je istu prokockala.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Za nepune tri minute Cazinjani dolaze do 20:20, što je na kraju bio i konačan rezultat. Čak je Krajina imala i napad u finišu za pobjedu, ali se rezultat nije promijenio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi