Kapiten Francuske za SportSport.ba nakon Slovenije

Fernandez: Samo nam se Španci mogu suprotstaviti

Rukometna reprezentacija Francuske slavila je večeras protiv Slovenije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva rezultatom 32:23. 

Francuska će u polufinalu igrati protiv reprezentacije Španije, a Jerome Fernandez vjeruje kako se jedino Španci mogu suprotstaviti Francuskoj. 

"Bila je teška utakmica od početka. Odigrali smo sjajnu utakmicu u odbrani. U drugom poluvremenu smo možda imali problem da riješimo utakmicu, ali na kraju smo uspjeli," kaže Fernandez i dodaje: 

"Mislim da Španija igra odlično od početka prvenstva. Za mene je to finale prije finala. Mi ćemo pokušati biti najbolji kao i do sada. Znamo da će to biti najvažnija utakmica na prvenstvu, jer su oni jedina reprezentacija koja se može suprotstaviti nama," riječi su Fernandeza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.