Lešinari okupirali "Borik"

Publika se vratila na tribine

Lešinari okupirali "Borik"

D. Vejo

Rukometaše Borca pored dobre igre, sinoć je do trijumfa nad Derventom vodila i sjajna atmosfera na tribinama dvorane "Borik" u Banjaluci.

Naime, oko 300 strastvenih navijača Borca, popularnih Lešinara, odlučilo je da podrži crveno-plave u posljednjem kolu jesenjeg dijele prvenstva.

Svojom pjesmom, bodrili su tim Ratka Đurkovića do posljednjeg sudijskog zvižduka, te zajedno sa njima preživljavali dramu u posljednjih 10 minuta meča.

Ovo je prvi put ove godine da su navijači popunili tribine u jesenjem dijelu prvenstva, a kada se sve zbroji "post" navijača kada je u pitanju "Borik", trajao je skoro godinu dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi