Reprezentativac BiH pred meč

Toromanović: Pobjeda protiv Austrije nam otvara vrata EP-a

E. Čaušević

Rukometna reprezentacije Bosne i Hercegovine igra sutra meč drugog kola kvalifikacija za EP protiv selekcije Austrije.

Naša selekcija poražena je u prvom kolu na gostovanju protiv Španije, a sutra u Skenderiji naše momke očekuje važan meč protiv Austrije. Pred sutrašnji meč Muhamed Toromanović kazao je da moramo igrati odlično u odbrani kako bi sutra slavili protiv Austrije.

"U utakmici protiv Španije bilo je dosta dobrih stvari, bilo je negativnosti, ali radimo na tome da to popravimo. Što se tiče kontre i polukontre treba nam više laganih golova da bi napredovali i to pokušavamo sad uraditi i spremiti to za Austriju koja je iznenađujuće izgubila od Finaca, ali po meni to ništa ne znači", rekao je Toromanović, te dodao:

"Moramo se osvrnuti na našu igru, biti spremni sutra i dati sve od sebe. Treba nam tvrda igra u odbrani koja je u Španiji bila dobra. Pokušat ćemo što bolje odigrati i nadam se da ćemo ovaj put imati laganih golova, te ostvariti važnu pobjedu koja nam otvara vrata za EP u Hrvatskoj".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi