U Čeliku uvjereni da mogu Skautima nanijeti prvi poraz

Izviđač gostuje u Zenici

U Čeliku uvjereni da mogu Skautima nanijeti prvi poraz

A. Beganović

Derbi susret 7. kola Premijer lige za rukometaše u nedjelju će u Zenici odigrati Čelik i Izviđač.

Rukometaši Izviđača su u prvih šest kola upisali isto toliko pobjeda, dok Zeničani sezonu nisu otvorili onako kako su očekivali, pa im je nedjeljni duel od ogromne važnosti.

"Nismo dobro otvorili sezonu, iako smo na kraju prethodne polovinom ove godine, uzeli dva druga mjesta. Igrači su svejsni da se sada nalazimo na istorijskoj prerektnici. Ako savladamo Izviđač, vraćamo se u život  i pravimo priključak prema samom vrhu tabale. Poraz nas vodi u nepopravljivi sunovrat. igrači su toga svjestni i ove sedmice su vrlo ozbiljno radili pod komandom trenera Senada Skopljaka. Pozivam sve ljubitelje sporta da u maksimalnom broju dođu u nedjelju u Gradsku arenu i prodrže naš tim u žestokoj borbi za vrh tabele", istakao je predsjednik Čelika Pane Škrbić.

U redovima Čelika očekuju i veliku podršku s tribina.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Podrška navijača nam je potrebnija nego ikada do sada. Mi smo spremni ostaviti srce na parketu zeničke Arene. Ginućemo za svakom loptom, a uz pomoć naših navijača  biće nam mnogo lakše doći do pobjede", ozjavio je Mirza Dervenčić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.