Vuletić: Kvalitetnija smo ekipa, želimo pobjedu protiv Bosne

Lijevo krilo Slavije

Vuletić: Kvalitetnija smo ekipa, želimo pobjedu protiv Bosne

D. Rakanović

Rukometaši Slavije u subotu na Mojmilu igraju protiv sarajevske Bosne u okviru drugog kola Premijer lige. 

Lijevo krilo Slavije Boris Vuletić smatra da imaju kvalitetnu ekipu u odnosu na Bosnu, ali da to trebaju dokazati na terenu. 

"Utakmica sa ekipom Bosne, nekadašnjim šampionom BiH i višestrukim osvajačem kupa BiH je uvijek zanimljiva, neizvjesna i za nas predstavlja svojevrstan izazov. Mislim da će tako biti i ovaj put. Ipak, očekivanja su velika. Želimo ostvariti novu pobjedu i daćemo sve od sebe da je ostvarimo. Smatram da smo kvalitetnija ekipa i da sa našom igrom koja nas je krasila proteklu godinu trijumf ne bi trebao dolaziti u pitanje", rekao je Vuletić.

U debitanskom nastupu u elitnom rangu takmičenja Slavija je u svojoj dvorani savladala dobojsku Slogu rezultatom 31:30. Vuletić je bio veoma raspoložen na ovom meču u kojem je postigao šest pogodaka. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Dobro smo odigrali meč sa ekipom Sloge i ostvarili bitnu pobjedu. Smatram da sebi nismo smjeli dozvoliti pad u igri, gubiti pet razlike bez obzira na to ko je protivnik. Nismo odigrali na našem nivou, ali vjerujem da ćemo greške ispraviti već u slijedećoj utakmici. Hvala našim navijačima što su ispunili dvoranu do posljednjeg mjesta i bodrili nas do pobjede, a očekujemo opet podršku i u meču protiv Bosne jer se ova utakmica igra na Mojmilu", rekao je Vuletić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi