"Na Svjetskom prvenstvu navijat ću za Bosnu i Hrvatsku"

Drugi teniser svijeta o Svjetskom prvenstvu u Brazilu

"Na Svjetskom prvenstvu navijat ću za Bosnu i Hrvatsku"

Drugi reket svijeta Novak Đoković pred sobom ima vjerovatno i najnaporniji dio sezone, ali će i pored toga pratiti dešavanja na Svjetskom prvenstvu. 

Srbijanski teniser istakao je kako će na smotri najboljih reprezentacija svijeta navijati za Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku. 

Teško je odlučiti se. Ima toliko dobrih reprezentacija. Nažalost, Srbija ne učestvuje, pa ću navijati za susjedne zemlje. Igrat će Bosna i Hrvatska. Tu su i neke druge zemlje. Volim fudbal," rekao je Đoković i dodao: 

Gledaću, naravno, kao i nadam se, svi ostali teniseri. Ne mogu da izaberem. Tu su Španija, Brazil kao domaćin. Njemačka je uvijek jaka. Teško je reći, a ja nisam stručnjak za fudbal, tako da je bolje da se zadržim na tenisu," zaključio je Đoković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.