Oni dolaze u naš glavni grad: Upoznajte navijače Lecha!

Top tema u bh. medijima

Oni dolaze u naš glavni grad: Upoznajte navijače Lecha!

Kada je postalo jasno da će Sarajevo u 2. pretkolu Lige prvaka igrati protiv Lecha iz Poznana, prosječnom fudbalskom zaljubljeniku u Bosni i Hercegovini su prva asocijacija bili njihovi navijači.

Osim što su jedna od "najopasnijih" navijačkih grupa u Evropi, oni važe i za velike fanatike koji na tribini redovno prave vrhunsku atmosferu. Bakljade, koreografije i ostale popratne aktivnosti su uobičajeni dio njihovog navijačkog repertoara.

U nastavku ćemo se potruditi da vas bolje upoznamo sa navijačima Lecha, koji su od završetka žrijeba postali top tema u bh. medijima. Za početak, pogledajte kompilaciju njihovih najboljih izdanja na tribini u posljednjih nekoliko sezona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti