Poraz bh. hokejaša: Gruzija ubjedljiva

Gruzija slavila rezultatom 8:0

Poraz bh. hokejaša: Gruzija ubjedljiva

A. Beganović

Hokejaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u 2. kolu Svjetskog prvenstva III divizije koje se igra u Turskoj, u duelu sa Gruzijom je pretrpjela ubjedljiv poraz (8:0).

Nakon što su u 1. kolu savladali Hong Kong rezultatom 5:4, danas su bh. hokejaši ubjedljivo poraženi.

Gruzija je opravdala ulogu favorita, pokazala je da je u ovom trenutku mnogo bolja reprezentacija i zasluženo je slavila rezultatom 8:0.

Pitanje pobjednika odlučeno je u prvoj trećini kada je Gruzija postigla četiri pogotka. Strijelci su bili Kochkin, Tsomaia, Geperidze i Kozyulin. Do kraja meče dva pogotka je postigao Oganeziani, dok su još pogađali Kockhin i Kavkasidze.

U 3. kolu naša reprezentacija igra protiv Turske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi