Samo se jedan igrač usudio javno govoriti o ulasku vlasnika Chelseaja u svlačionicu

Nije htio da otkrije detalje

Samo se jedan igrač usudio javno govoriti o ulasku vlasnika Chelseaja u svlačionicu

Edmir Škorić

Nakon domaćeg poraza Chelseaja od Brightona u subotu, u svlačionicu je došao vlasnik londonskog kluba Todd Boehly.

Otkako se Frank Lampard vratio u klub, Chelsea je izgubio tri utakmice u nizu. Legendarni veznjak imenovan je kao privremeni trener do kraja sezone nakon što je smijenjen Graham Potter, ali njegov dolazak ništa nije promijenio.

Uslijedio je novi poraz i to kod kuće od Brightona. Iako su poveli golom Conora Galleghera, Plavci su na kraju poraženi sa 2:1. Nakon njihovog posljednjeg poraza u ligi, vlasnik kluba Boehly ušao je u svlačionicu. Imao je šta da kaže, ali najvažnije je ono da je "sramota da smo tu gdje jesmo", misleći na tabeli Premier lige.

Igrači Chelseaja uglavnom šute o tome, jedini je javno govorio golman Kepa Arrizabalaga, koji je pred revanš četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida komentarisao ulazak Amerikanca u svlačionicu.

Inzistira da 49-godišnjak dođe u svlačionicu nakon svake utakmice.

"Todd dolazi u svlačionicu poslije svake utakmice. Imao je različite razgovore s nama. Neću reći šta nam je sve rekao. Normalno je kad dođe u svlačionicu, ako rezultati nisu dobri", poručio je Španac.

Oglasi

Arrizabalaga bi trebao sutra biti starter dok Chelsea pokušava preokrenuti zaostatak od dva gola u četvrtfinalnoj uzvratnoj utakmici na Stamford Bridgeu u utorak navečer.

28-godišnji golman svjestan je da će Chelseaju biti neophodno mnogo bolje izdanje ako namjerava proći u polufinale. Ima dva gola zaostatka, što naravno nije nemoguće nadoknaditi, ali svi su svjesni da će za prolaz trebati da se poslože mnoge stvari.

"Nadam se da ćemo sutra igrati mnogo bolje i da ćemo imati veliku podršku navijača kako bismo stvari preokrenuli u svoju korist. Neće biti lako, ali moramo se do kraja boriti", poručio je španski golman.

Chelsea neće igrati Ligu prvaka ukoliko istu ne osvoji jer je daleko od Top 4, a pitanje je da li je realno očekivati da Plavci osvoje taj trofej. Mnoge stvari bit će jasnije već sutra navečer nakon revanša u zapadnom Londonu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na stranici Volcanobet kladionice pogledajte kompletnu ponudu za sutrašnji meč Chelsea - Real Madrid i uživajte u vrhunskim kvotama!

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi