Mediji u Italiji pišu o još jednoj situaciji s treninga Intera pred duel s Milanom, opet Onana...

Sada je raspoloženje mnogo bolje

Mediji u Italiji pišu o još jednoj situaciji s treninga Intera pred duel s Milanom, opet Onana...

Edmir Škorić

Na treningu Intera uoči prvog meča polufinala Lige prvaka protiv Milana dogodila se jedna zanimljiva situacija, ali ona je najbolje opisala dobru atmosferu u redovima bivšeg prvaka Italije.

Podsjetimo da je pred duel s Benficom na treningu Intera došlo do sukoba između golmana Andrea Onane i veznjaka Marcela Brozovića.

Njih dvojica su se sukobili nakon što se Onana zaletio u reprezentativca Hrvatske, a potom ga i odgurnuo. Brozović je bio najprije u čudu, a onda i sam krenuo na saigrača. Ipak, ostali saigrači su spriječili da dođe do ozbiljnog incidenta i tučnjave.

Sada su, pred duel sa Milanom, na treningu Intera odlučili da se našale. Onana je prilikom treninga uklizao na loptu, da bi jedan od saigrača rekao: "Uvijek si ti, uvijek Brozović. Danas nema tučnjave?".‚

Trening je tako protekao u dobrom raspoloženju i ne bi trebalo biti drugačije u ovako važnom dijelu sezone.

Oglasi

Inter protiv Milana sutra navečer igra prvi od dva meča polufinala Lige prvaka i nada se velikom finalu, a istovremeno čeka finale Kupa protiv Fiorentine, dok će nastaviti u posljednja četiri kola potjeru za četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka naredne sezone.

U prošlom kolu Inter je slavio nad Romom, a nakon duela s Milanom, uslijedit će prvenstveni okršaj sa Sassuolom.

Očekivati je da već sutra na terenu vidimo i bh. reprezentativca Edina Džeku, koji je poput većine saigrača u pravi trenutak uhvatio dobru formu.

Podsjetimo da je Edin nedavno protiv Verone zabio dva gola u visokoj pobjedi svoje ekipe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Volcanobet kladionica nudi veliku ponudu na mečeve u svim sportovima, ali sada je sav fokus na Ligu prvaka. Kvote nađite na OVOM linku i uživajte u bogatoj ponudi.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi