Maribor odbio ponudu za Mešanovića iz Španije, ali skupo prodao drugog fudbalera
Osim Herthe, našeg napadača prate Espanyol i Genova i nije isključeno da na adresu Maribora uskoro stignu zvanične ponude.

Prometno na Ljudskom vrtu

Maribor odbio ponudu za Mešanovića iz Španije, ali skupo prodao drugog fudbalera · Saznajemo

Bh. napadač Jasmin Mešanović mogao bi ekspresno napustiti Maribor nakon samo pola godine provedenih na Ljudskom vrtu.

Kao što je već poznato, za Mešanovića se već neko vrijeme interesuje Hertha ali je prva zvanična ponuda za bivšeg napadača Zrinjskog stigla iz Španije. Međutim, kako SportSport.ba saznaje, ponuda neimenovanog kluba iz La Lige je odbijena iako je ona iznosila milion eura.

Za Mešanovića su ozbiljno zainteresovana tri inostrana kluba. Osim Herthe, našeg napadača prate Espanyol i Genova i nije isključeno da na adresu Maribora uskoro stignu zvanične ponude.

Inače, na Ljudskom vrtu je trenutno i više nego prometno jer je Maribor već angažovao dvojicu fudbalera - Kenana Pirića iz Zrinjskog i Kassima Doumbiju iz Hafnarfjordura.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Navodno je prvak Slovenije već prodao prvog fudbalera ove zime i to 23-godišnjeg francuskog stopera Jean-Claudea Billonga, koji odlazi u Benevento za obeštećenje od otprilike tri miliona eura.

Jasmin Mešanović je ove sezone za Maribor odigrao čak 29 utakmica u svim takmičenjima a postigao je devet golova uz pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi