Kladionica Meridian - Idealne kvote za tiket: PSG 2.00, Juventus 2.30, Atl. Madrid 2.60!

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti

Kladionica Meridian - Idealne kvote za tiket: PSG 2.00, Juventus 2.30, Atl. Madrid 2.60!

Sponzorski tekst

Uvijek se profitiralo samo na najjačim kvotama, zato sportska kladionica Meridian, ovaj vikend nudi ubjedljivo najveće kvote na planeti ikad viđene. 

Ko želi da zaigra najveće kvote na planeti u kladionici Meridian, neophodno je da se REGISTRUJE OVDJE, a ukoliko to uradite odmah, na poklon dobijane 20KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 10 KM ZA – MERIDIAN KAZINO!

Bez obzira na pozicije na tabeli, sigurno najveći derbi francuske Lige 1 je okršaj: Lion – PSŽ! Danas od 20.45h, na domaćem terenu ekipa iz Liona dočekuje „Prinčeve“ u ne tako zavidnoj poziciji, sa 13. mjesta tabele. Na drugoj strani Parižani su prvoplasirana ekipa prvenstva, a kako i ne bi bili kad u svom sastavu ove sezone imaju neka od najvećih imena fudbala današnjice ( Nejmar, Mbape, Mesi, Di Marija i drugi ). Malo je ovdje nade za domaću ekipu, jer odmorni PSŽ sigurno napada od prve minute, da potvrdi šampionski status matiranjem rivala u derbiju. Da je neka druga ekipa sa ovom pozicijom na tabeli, kvota bi bila drastično manja, ali zato imate šansu da danas upišete pobjedu PSŽ-a po kvoti – 2.00! Utakmice francuskog prvenstva koje sigurno ne treba propustiti:

  • Nant – Monako
  • Mec – Satrazbur

U italijanskom šampionatu danas od 13.30h, Empoli dočekuje Sasuolo, a Venecija Ibrahimovića i društvo. Od 14.30h Bolonja ide u goste Kaljariju, dok Torino dočekuje napad „Viole“ predvođen ubitačnim Dušanom Vlahovićem. Nainteresantniji meč dana, derbi je sa početkom od 18.30h: ROMA – JUVENTUS. Obje ekipe su trenutno na pozicijama na kojima nisu planirale biti ove sezone. Velika su očekivanja od „Gospodina Specijalnog“ ove sezone, ali ipak Juve je Juve, posebno kad uđu u pobjednički ritam. Najava je pobjede Juventusa, a kvota je praktično rekord svih rekorda – 2.30! Obavezno ispratite i mečeve:

  • Inter – Lacio
  • Udineze – Atalanta 
  • Napoli – Sampdorija 

Španska La Liga danas nam reportoaru nudi 5 mečeva. Dan rekordnih kvota je praktično pred nama, jer ukoliko danas Betis pobjedi Rajo Valjakano u gostima, upisujete kvotu 3.00, a Atletiko Madrid ukoliko savlada Viljareal u gostima, pogođena kvota je fantastičnih – 2.50!

Tri „dvojke u glavu“ i tiket najvećih kvota donosi rekordne dobitke! 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Meridian – najveće kvote na planeti

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti!

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Evo Francuza znači padam tiket sigurno ?
0 0
Jadranko
Danas cu sastaviti ozbiljno dobar tiket
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi