Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Karagumruk 2,20, Lausanne Ouchy 2,10

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Karagumruk 2,20, Lausanne Ouchy 2,10

Sponzorski tekst

Siromašna fudbalska ponuda ovog utorka. U prvom planu je 38. kolo šampionata Turske, a igra se i plej-of za popunu švajcarske Superlige. Bukmejkeri Mozzarta su spremili dva keca koja će u svakom trenutku da budu najveći na svijetu.

U pitanju su kvote na pobjede Karagumruka protiv Kasimpaše, odnosno drugoligaša Lausanne Ouchy protiv Siona.

KARAGUMRUK - KASIMPAŠA (UTORAK, 16.00), KEC 2,20

Iz turske lige su sve evropske vize već raspodjeljene, tako da je finiš prvenstva pomalo izgubio na takmičarskom značaju. Odrazilo se to i na Karagumrukove rezultate, kao da je istanbulski tim malo izgubio motivaciju. Porazi od Adane Demir (3:2) i Trabzona (4:1), pobjeda nad Kajserijem (2:0) i remi sa Konjom (1:1) u posljednja četiri kola spustili su ga na osmu poziciju. Naredni rival biće mu 10-plasirana Kasimpaša, koja je poslije tri uzastopne pobjede u prošlom kolu izgubila od Bešiktaša sa 5:2. Kasimpaša i Karagumruk su se sastali jednom ove sezone, sredinom januara, kada je bilo 2:2. Bio je to osmi susret, računajući i prijateljske, a na svakom od njih došla je igra GG.

LAUSSANE OUCHY - SION (UTORAK, 20.30), KEC 2,10

Četvrti najveći švajcarski grad Luasanne ove sezone nije imao nijednog prvoligaša, a veoma je blizu toga da sljedeće ima dva. Lausanne FC je već obezbijedila promociju, a blizu nje je i Lausanne Ouchy, koja je bila treća u drugom rangu. To joj je donjelo baraž protiv Siona, kao gost je savladala prvoligaša sa 2:0, pa sada pred svojim navijačima brani lijepu prednost. Prije ovog baraža klub iz naselja Ouchy je igrao samo dva puta protiv Siona u ovom vijeku, u Kupu Švajcarske. Zanimljivo, iako je u oba navrata igrala u nižem rangu, Lausanne Ouchy je eliminisala Sion. Prvo 2017. godine poslije produžetaka je slavila sa 2:1, a zatim 2021. ubedljivih 4:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promijenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi