Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester United 1,90, Real Madrid 2,05, Sporting 1,70!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester United 1,90, Real Madrid 2,05, Sporting 1,70!

Sponzorski tekst

Za kraj nedjelje bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su u pitanju tri para. Spremili su posebno iznenađenje za mečeve u okviru Premijer lige, Primere i Primeire. To se odnosi na dvojke na Manchester United, Real Madrid i Sporting Lisabon.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

WEST HAM - MANCHESTER UNITED (NEDJELJA, 15.00), DVOJKA 1,90

Crveni đavoli napravili su sjajan posao u proteklom prelaznom roku dovođenjem Kristijana Ronalda, Rafaela Varana i Džejdona Sanča, i nadaju se borbi za titulu prvaka Engleske. Ako žele najviše mjesto, morali bi da slave u utakmicama poput one koja ih očekuje danas protiv Vest Hema u Londonu. Posljednjih godina Čekićari su ozbiljno napredovali i postali su član gornjeg doma. Na startu nove kampanje puleni Dejvida Mojesa su ostvarili dvije pobjede, a u prethodna dva duela su remizirali. Prije tri dana Vest Hem je imao obaveze u Ligi Evrope, kada je trijumfovao u Zagrebu nad Dinamom (2:0). Sa druge strane, Mančester Junajted je do sada zabilježio tri pobjede i remi, a u prvom meču grupne faze Lige šampiona neočekivano je poražen u Bernu, u duelu sa Jang Bojsima (2:1).

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

VALENCIA - REAL MADRID (NEDJELJA, 21.00), DVOJKA 2,05

Real Madrid i Valensija imaju po 10 osvojenih bodova poslije četiri odigrane runde prvenstva Španije. Odlično su, dakle, Slijepi miševi ušli u novu kampanju Primere, a večeras im se pruža prilika da potencijalno preuzmu čelo tabele, jer je Atletiko Madrid juče kiksirao protiv Bilbaa. Mada, put do prvog mjesta biće vraški težak, pošto i Kraljevski tim ima iste ambicije i biće naročito naoštren da se osveti Valensiji za strahovit poraz u prošloj sezoni. Slijepi Miševi su na Mestalji slavili sa čak 4:1, što sigurno nisu zaboravili u taboru Madriđana, koji su tokom nedjelje imali obaveze u Ligi šampiona, pobijedivši Inter u Milanu sa 1:0.

ESTORIL - SPORTING (NEDJELJA, 21.30), DVOJKA 1,70

Potražite više informacija na temu Premier league:

Blistav start je iza Estorila u Primeiri, koji večeras dočekuje aktuelnog prvaka Portugalije Sporting. Kanarinci su prošle sezone igrali u drugoj ligi, a sada su među vodećima u najjačem rangu pošto još nisu izgubili nijedan meč iako je već prošlo pet rundi. Estoril je pobijedio na četiri duela i jednom remizirao, usljed čega je prvi pratilac maksimalne Benfike. Na drugoj strani, Sporting je takođe neporažen, ali je dva puta igrao neriješeno, i to na posljednja dva duela sa Famalikaom i Portom. Lavovi su u međuvremenu igrali meč u Ligi šampiona, i doživeli težak poraz od Ajaksa na svom stadionu (5:1). Sporting treba da se što prije rehabilituje, ali sljedeći rival ne daje poklone.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.