Najveće kvote na svijetu na Partizan Mozzart Bet, Betis, Rangers i Fiorentinu

Mozzart promo kvote

Najveće kvote na svijetu na Partizan Mozzart Bet, Betis, Rangers i Fiorentinu

Sponzorski tekst

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope i Ligu konferencija, a danas počinje Evroliga. Mozzart kladionice su za vas pripremile čak četiri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Jedna od njih je pobjeda Partizana Mozzart Beta u Tel Avivu protiv Makabija. Osim dvojke u Izraelu, najveće kvote na svijetu imaju i Betis, Rangers i Fiorentina.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

MACCABI - PARTIZAN MOZZART BET (ČETVRTAK, 20.05), DVOJKA 2,65

Oglasi

Partizan Mozzart Bet je prošle sezone bio na pragu završnog turnira Evrolige u Kaunasu, ali je u četvrtfinalu izgubio od Reala, kasnijeg šampiona Evrope. Kompanija Željka Obradovića novu sezonu počinje u Tel Avivu protiv Maccabia. Ponos Izraela poražen je od Hapoela Jerusalema u finalu Liga kupa Izraela, dok crno-beli nisu uspjeli da osvoje ni Superkup ABA lige, ali su regionalno takmičenje otvorili laganom pobjedom nad Mornarom sa 110:78. Prošle sezone Partizan Mozzart Bet je poražen u Tel Avivu (81:90).

BETIS - SPARTA PRAG (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1.80

Ekipa Sevilje je poboljšala formu posljednjih sedmica. U subotu su pobijedili Valensiju sa 3:0, prije toga dva puta su remizirali, a na startu Lige Evrope izgubili su u Glazgovu od Rengersa sa 1:0, pa sada zeleno-bijeli žele da se poprave. Sparta je na svom terenu pobijedila Aris iz Limasola sa 3:2. Češki šampion ima osam utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Betis je takođe neporažen ove sezone na svom stadionu Benito Villamarin. Pobijedio je u dvije utakmice u Primeri pred svojim navijačima. Ove sezone tim iz Praga poražen je samo od zagrebačkog Dinama (1:3) u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

ARIS LIMASOL - RANGERS (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 2.15

Loše igre u škotskom Premiershipu, veliki zaostatak u odnosu na Seltik na startu sezone doveli su do smjene Michaela Billyja, koji je godinu dana bio na čelu Policajaca. U Ligi Evrope ekipa iz Glazgova je dobro počela pobjedom od 1:0 na Ibroxu protiv Betisa. Ulogu trenera škotskog vicešampiona preuzeo je Stephen Davies. Aris je poražen u Pragu od Sparte (2:3), pa Kiprani jure prve bodove u grupnoj fazi. 

FIORENTINA - FERENCVAROS (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1.48

Dejan Stanković odlično startuje na klupi Ferencvarosa. Fradi se muči u domaćem prvenstvu, za vikend je MTK poražen rezultatom 6:1, dok je u prvom kolu Ligaške konferencije Čukarički poražen u Budimpešti sa 3:1 uprkos vođstvu Brđa. Fiorentina ima ulogu favorita na stadionu Artemio Franki. Viola je u ponedeljak lako slomila otpor Cagliaria sa 3:0. Tim iz Firence je neporažen u posljednjih pet mečeva. U prvom kolu Konferencijske lige remizirali su u Genku 2:2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi