Omić prebačen u prvi tim Slobode: Trudiću se da se nametnem stručnom štabu

Dobio povjerenje stručnog štaba Slobode

Omić prebačen u prvi tim Slobode: Trudiću se da se nametnem stručnom štabu

E. Škorić

Adin Omić (18) prekomandovan je iz juniora u prvi tim Slobode i na Tušnju bi mogao dobiti pravu šansu.

U nedostatku napadača, stručni štab na čelu sa trenerom Slavkom Petrovićem odlučio je mladog Omića prekomandovati u seniorski tim, a na njemu je da pokuša pomoći Tuzlacima u nastavku sezone, a prije toga da pokaže da nije slučajno u ozbiljnim planovima crveno-crnih.

Uostalom, na ovaj način je Sloboda pokazala da misli na budućnost, te da u svojim redovima ima talentovane djece.

"Presretan sam, danas sam odradio prvi trening s ekipom i daću sve od sebe kako bih se nametnuo stručnom štabu. Za svakog igrača je san zaigrati za prvu ekipu omiljenog kluba i očekujem da se i moj san ubrzo ostvari", poručio je mladi Omić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi