Sastavi iz Zenice: Starčević je napravio niz promjena, Gigović igra za Švedsku

U21 reprezentacija nastavlja kvalifikacije

Sastavi iz Zenice: Starčević je napravio niz promjena, Gigović igra za Švedsku

A. Čaušević

Od 16:30 u Trening kampu reprezentacije sastaju se mlade selekcije BiH i Švedske.

Mlada reprezentacija naše zemlje je prije nekoliko dana odigrala meč protiv Irske te u blijedoj partiji izgubila od Irske s 0:2.

U odnosu na taj susret Sloboda Starčević je napravio nekoliko izmejna pa je na golu Ćetković, na lijevom beku Nikić te u veznom redu Drljo.

Za BiH igraju: Ćetković, Dedić, Milojević, Barišić, Nikić, Begić, Savić, Kulašin, Bašić, Drljo i Mašić.

Za reprezentaciju Švedske od prve minute igrat će Armin Gigović koji se povezuje i sa igranjem za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Šveđani počinju u sljedećem sastavu: Brolin, Holm, Tolinsson, Vagić, Kahl, Gigović, Hussein, Gustavsson, Elanda, Nygren, Prica.

Ukoliko želi da zadrži šanse da mođe među prve dvije selekcije u grupi BiH jednostavno mora ostvariti pozitivan rezultat.

U ponudi kladionice MaxBet možete vidjeti cijelu ponudu za ovu utakmicu i to OVDJE. Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Top Komentari

Kladionicar_iz_mira
4 igraca Borca u prvoj postavi, ko da je ****na La Masia u pitanju, ****m vam majku kriminalnu.
36 0
Paradajz
Starčeviću mogao si još kojeg igraca Borca staviti da igra malo je ovo
22 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi