Nakon tri godine šutnje bivši saigrač razotkrio Ibrahimovićevu osjetljivu tajnu: "Prebit će me..."

Ništa nije onako kako se čini

Nakon tri godine šutnje bivši saigrač razotkrio Ibrahimovićevu osjetljivu tajnu: "Prebit će me..."

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je ostavio poseban utisak na svakog saigrača, posebno se to odnosi koji su daleko od slave te su trebali mentora na velikoj sceni. Šveđanin bh. korijena je u penziji od prošle godine, ali se i dalje prepričava.

Bivši igrač Milana, sada član Genoe, Junior Messias, govorio je o najvažnijem golu u svojoj karijeri, otkrivši i svoje emocije i emocije svog bivšeg saigrača Zlatana Ibrahimovića.

Danas je Messias jedan od najvažnijih igrača Genoe, ali ga se navijači Milana rado sjećaju po velikom doprinosu Rossonerima u sezoni osvajanja posljednjeg Scudetta.

Messias je prije šest godina igrao u četvrtoj ligi i prodavao kućanske aparte, a onda je odjednom dobio poziv Milana gdje za kratko vrijeme uspio ostaviti trag.

S Rossonerima je zaigrao u Ligi prvaka. U posebnom sjećanju mu je ostao gol kojeg je zabio na Wanda Metropolitanu Atletico Madridu u Ligi prvaka.

"Na Metropolitanu da nismo pobijedili ispali bismo. Ušao sam u 78. minuti, zabio glavom tri minute prije kraja. Prošao sam dvojicu protivnika i dodao prema Theu Hernandezu koji je dao pas dubinu za ubacivanje Kessiu i našao sam se na pravom mjestu.

Oglasi

"Taj ću gol pamtiti do kraja života, a neće ga zaboraviti ni navijači Milana. Na kraju utakmice sam plakao. Od prodavača bijele tehnike do odlučujućeg pogotka u Ligi prvaka, san!

"Ibrahimović me došao zagrliti: 'Nemoj to raditi, inače ću i ja plakati'. Ali ne smijem reći da je Ibra bio ganut jer će me prebiti."

Oni koji ga ne poznaju ne mogu ni zamisliti o kakvom se izuzetnom karakteru radi. Veliki ljudskost i nevjerojatne emocije," ispričao je Messias.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Messiasove riječi o Zlatanu su zapravo još jedan pokazatalje da je sad već legendarni napadač potpuno drugačija osoba u svlačionici i na terenu.

I dok su mu mnogi prigovarali da je prepotentan i bahat zbog svojih izjava i ponašanja tokom igre, čini se da je istina o popularnom Ibri potpuno drugačija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi