Meridian ostaje uz Tuzlake: Ispisujemo istoriju sa OKK Sloboda

Meridian ostaje uz Tuzlake: Ispisujemo istoriju sa OKK Sloboda

Sponzorski tekst

Kompanija Meridian ostaje u Tuzli kao podrška OKK Sloboda, na radost Tuzlaka koji vole svoj klub, ali i svih ljubitelja dobre košarke.

Ono što je dobro, to ne treba mijenjati, a dosadašnja saradnja između ova dva regionalna brenda pokazala se kao pun pogodak.

OKK Sloboda je trenutno na trećem mjestu tabele Lige BiH, a regionalni lider u priređivanju igara na sreću, Meridian, ispunio je globalni cilj kompanije – ulaganje u razvoj sporta u BiH.

Aid Berbić, predsjednik OKK Sloboda Tuzla, zahvalio se na dosadašnjoj uspješnoj saradnji.

-Izuzetno smo zadovoljni činjenicom da će Meridian i u budućnosti biti partner našeg Kluba. Nakon dvije godine koje su okrunjene, možemo slobodno reći, više nego uspješnom saradnjom, u ovoj kalendarskoj godini nastavljamo saradnju sa dodatnim aktivnostima – najavio je Berbić.

Istakao je da mu je drago što je Meridian prepoznao mogućnosti kluba iz Tuzle.

-Drago nam je što su predstavnici Meridiana prepoznali potencijal u OKK Sloboda, a jasno je da je kvalitet koji ova saradnja donosi prepoznat na obje strane i nema sumnje da ćemo u budućnosti biti svjedoci još većih uspjeha i Slobode i kompanije Meridian – poručio je Berbić.

Svaki uspjeh bilo kojeg kluba iz naše sportske porodice je i naš lični uspjeh, a Sloboda Tuzla je i tu među liderima, poručio je Nikola Milisavljević, operativni direktor kompanije Meridian.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

- Zadovoljstvo mi je saopštiti da nastavljamo partnerstvo sa renomiranim brendom kakav je OKK Sloboda. Ugovor o saradnji koji smo potpisali predstavlja čvrst temelj za zajednički rast i uspjeh. Mogu da najavim i da će se Meridian u narednom periodu još snažnije okrenuti društveno odgovornim kampanjama u Tuzli, ali i u cijeloj BiH – istakao je Milisavljević i zahvalio se partnerima na povjerenju.

Dodao je i da mu je zadovoljstvo što je Meridian podrška ovom košarkaškom klubu sa najdužom tradicijom u BiH koji je iznjedrio svjetska imena kao što je Mirza Delibašić, Mirza Teletović, Elmedin Kikanović...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.