Sada je apsolutno sve u rukama Leicestera

Oni o svemu mogu odlučiti

Sada je apsolutno sve u rukama Leicestera

Edmir Škorić

Ulazimo u završnicu engleske Premier lige, a žestoka borba vodi se na svim frontovima.

Manchester City i Liverpool se bore za titulu. Redsi imaju dva boda više i utakmicu više od Građana, koji će dakle sve imati u svojim rukama u završnom dijelu sezone.

City u nedjelju ide u goste Burnleyju, a nakon toga mu ostanu još dvije utakmice. Mnogi u Liverpoolu se uzdaju u Leicester, koji gostuje na Etihadu u 37. kolu, narednog vikenda.

Isti taj Leicester bi mogao da odluči i putnike u Ligu prvaka. Tamo borbu vode Tottenham, Arsenal, Chelsea i Manchester United.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zanimljivo da Leicester u 36. kolu, dakle ovom, sutra dočekuje Arsenal, a u posljednjem kolu ovaj tim ugostit će Chelsea.

Dakle, Leicester bi mogao da odluči pitanje prvaka, ali i putnike za Ligu prvaka.

Top Komentari

Ibro
Veliki Sam navijac Liverpool-a Ali City center ih razvaliti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi