Poklonili im konstrukciju gola: Jedan od najbogatijih klubova današnjice spasio niželigaša

Neizmjerno zahvalni

Poklonili im konstrukciju gola: Jedan od najbogatijih klubova današnjice spasio niželigaša

Admin Čaušević

Za niželigaške klubove predsezona ponekad zna biti  veoma stresan, ali i skup period. 

Osim za nove igrače klubovi troše novac i na eventualno renoviranje, čišćenje stadiona i osposobljavanje terena za narednu sezonu.

Klubovi u nižim ligama Engleske su već krenuli s radovima, a neki od klubova će potrošiti na hiljade funti na nove stolice, toalete te rekonstrukciju terena.

Kroz tu fazu prolazi član League One, odnosno trećeg ranga engleskog fudbala, Accrington Stanley na čijem Wham stadiumu radovi uveliko traju.

Accrington je jedan od klubova sa najnižim budžetom i svaka pomoć dobrodošla. Posebno će biti zahvalni Manchester Cityju.

Naime, Građani su ovom klubu poklonili konstrukciju gola i tako Accringtonu uštedili preko 1000 funti, odnosno nešto više od 2.200 KM.

Prošle sezone Accrington je prvi put u historiji igrao League One te je sezonu završio na 14. mjestu što je odličan rezultat uzimajući u obzir mogućnosti ovog kluba.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hordas_Aristotel
0 0
Hordas_Aristotel

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi