Ronalda su optužili da je ljut što je Bernardo Silva dobio nagradu, a snimak to demantuje

Nije ni očekivao nagradu

Ronalda su optužili da je ljut što je Bernardo Silva dobio nagradu, a snimak to demantuje

Endin Čaušević

Reprezentacija Portugala sinoć je savladala Holandiju sa 1:0 i osvojila trofej Lige nacija.

Portugalci su na domaćem terenu uspjeli da dođu do trofeja u premijernom izdanju Lige nacija, a još jednom je briljirao sjajni Cristiano Ronaldo koji je zabio hat-trick u polufinalu.

Međutim, nakon finalnog meča mnogi su bili iznenađeni što je za igrača turnira proglašen Bernardo Silva. To je čini se iznenadilo i Ronalda koji na prvu nije reagovao pretjerano sretno.

Mnogi su optužili Ronalda da mu je bilo krivo što je Silva dobio nagradu i da je ponovo sebično reagovao. No, snimak koji se pojavio na društvenim mrežama je bio dosta kraći od onog što se zaista dešavalo.

Istina da Ronaldo na početku nije "skakao od sreće", ali su nastavku jasno vidi da je sretan što je Bernardo osvojio nagradu i da sigurno vjeruje da je to njegov saigrač zaslužio. 

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Dovoljna činjenica da Ronaldo nije ni očekivao nagradu jeste to što uopšte nije igrao u grupnoj fazi Lige nacija.

Top Komentari

Šaraf
Koji ste vi konji
1 0
karlhajncbrazzzo
Kao kada se čovjek dopisuje sam sa sobom. Tako i ovi novinari, prvo izmisle vijest pa onda opovrgavaju istu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi