Mešanović oprostio dug Slobodi: 'Dijete sam kluba, ne želim praviti probleme...'

Nekadašnji sportski direktor Tuzlaka

Mešanović oprostio dug Slobodi: 'Dijete sam kluba, ne želim praviti probleme...' · Saznajemo

Enes Mešanović, nekadašnji sportski direktor FK Sloboda, oprostio je dug od 17.000 KM ovom klubu, potvrdio je za SportSport.ba.

Podsjetimo, Nogometni savez BiH je prije nekoliko dana zatražio od Slobode da se očituje zbog neisplaćenih obaveza prema Mešanoviću iz 2009. godine, a rok je bio do danas.

Iz Slobode su tvrdili kako je ovaj proces zastario, ali razloga za neku dalju raspravu neće biti obzirom da je Mešanović odlučio da oprosti dug.

"Ja sam dijete FK Sloboda, prošao sam sve kategorije u klubu. Ne bih želio da budem nikakva prepreka ljudima koji sada vode klub u ostvarivanju daljih ciljeva, zato sam odlučio da oprostim dug. U trenutnoj garnituri u Upravi kluba su sve moji prijatelji i ja im želim mnogo sreće i dosta uspjeha", kazao je Mešanović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Sloboda se u ovom trenutku nalazi na 9. poziciji Premijer lige BiH sa 17 osvojenih bodova nakon 18 odigranih kola.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SLOTz
Bravo Enese majstore. Uvijek sam znao da si gospodin bio i ostao. Mnogi bi se trebali na tebe ugledati. Ovako se ponasaju carsijska djeca kojih je sit k.... Pravio.
2 5
RobijasZe
TO LEGENDO ! NEK SE OVE ZENICKE PICKETINE UGLEDAJU NA MESANOVICA ! KOD NAS SAMO GLEDAJU KAKO CE UKRAST ****M IM MAMU SVIMA.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi