Hoće li se konačno Šabanadžoviću osmjehnuti sreća?

AEK dobija novog trenera

Hoće li se konačno Šabanadžoviću osmjehnuti sreća?

A. Čaušević

Anel Šabanadžović još uvijek nije upisao niti jedan zvanični nastup za AEK. 

Šabanadžovića su u ovoj sezoni trenirala dvojica trenera. Sezonu je počeo pod vodstvom Miguela Cardosa, a zatim Nikolaosa Kostenoglou, međutim na terenu u zvaničnim mečevima nije proveo niti jedan minut.

Omladinskom bh. repezentativcu bi se od sutra mogla osmjehnuti sreća jer je AEK blizu angažovanja novog trenera.

Naime, italijanski mediji pišu kako je Massimo Carrera već postigao verbalni dogovor s AEK-om te da će sutra navečer doputovati u Atinu.

Carrera će s bivšim prvakom Grčke potpisati ugovor do kraja sezone s opcijom produženja za još jednu.

Ovaj 55-godišnjak je svojevremeno bio pomoćnik Antoniju Conteu u Juentusu i reprezentaciji Italije, a posljednji angažam imao je Spartaku iz Moskve s kojim je bio prvak Rusije.

Top Komentari

Rekorderi
Nikad mi neće biti jasno kako smo im uspjeli tušnuti ovakvog parmaka. Prošle sezone pola belaja u igri nam je ovaj traljo nosio. Uprava se obavezala da mora igrati. Tačnije, AEK u ugovoru naveo da ga ostavlja do kraja sezone u Želji ali da je uslov da mora igrati. Čak i uslov transfera. Živ bio ne vraćaju se više u Želju. Ikad!
1 1
opasni12
Zato vranjes igra svaku! Igrač sa brojem 6!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi