Kako da De Bruyne nakon suprugine fotografije misli na Dinamo?

Prava je bomba

Kako da De Bruyne nakon suprugine fotografije misli na Dinamo?

Manchester City večeras gostuje na Maksimiru u posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Građani se ubrajaju među najveće momčadi koje su ikada gostovale na Dinamovom stadionu, a kako su već osigrali prolaz dalje, očekuje se da bi Guardiola večeras mogao 'promiješati' karte.

Svejedno, mediji na Ostrvu najavljuju da bi meč od prve minute mogao početi Kevin De Bruyne kojem je ovih dana, bez sumnje, bilo teško da se skoncentriše na fudbal i samu utakmicu s Dinamom.

Na Etihadu ne vlada baš nabjolja atmosfera nakon što je Manchester Cityju porazom u gradskom derbiju dodatno izmakla titula, a u nedjelju De Bruyne je prisustvovao i 'ludoj žurci' svoje supruge koja je u proslavila 26. rođendan i tom prilikom s pratiocima na Instagramu podijelila izazovnu fotografiju.

"Boginja"; "De Bruyne, jesi li svjestan šta imaš?"; "Kome je do fudbala pored Michele...", samo su neki od komentara muškog dijela pratioca na fotografiju nastalu u autobusu. 

Michele je inače veoma popularna u svijetu WAG-sica, pa je tako samo na Instagramu prati više od 230.000 obožavatelja.

View this post on Instagram

Birthday ready

A post shared by Michèle De Bruyne (@lacroixmichele) on

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

infinity2612
Ne bi ga pogledala da nije poznati fudbaler...kucke su to
1 0
Medo-Brundo
Samo zezi dok mozes!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije