Mourinhu bod u Burnleyju
Foto - EPA

Premiership

Mourinhu bod u Burnleyju

Midhat Šljivak

Burnley i Tottenham remizirali su (1:1) u susretu 29. kola engleske Premier lige.

Tim Josea Mourinha može da bude itekako zadovoljan osvojenim bodom na teškom gostovanju, iako je meč mogao otići na obje strane.

Wood je u 13. minuti pogodio za vodstvo Burnleyja od 1:0 i to je bio rezultat nakon prvog poluvremena, iako je domaći tim bio mnogo bolji.

U nastavku druga slika Tottenhama. Igrao je londonski klub mnolgo bolje, a u 50. minuti je i izjednačio rezultat. Dosuđen je penal, a Dele Alli je pogodio za 1:1..

Do kraja promjene rezultata nije bilo. Ostalo je 1:1 i čini se kako je Tottenham sve dalje i dalje od četvrtog mjesta koje mu bježi četiri boda, ali Chelsea ima i utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership, 29. kolo:

Burnley - Tottenham 1:1

Top Komentari

Doktor101
Kao što rekoh, čovjek koji je već odavno izgubio osjećaj za vođenje pobjedničke momčadi. Njegovo vrijeme je prošlo. Svaka čast za Porto, svaka čast za Inter, sve ostalo mrtvi prosjek.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi