Kako je Zlatan osvojio 11 godina stariju Helenu: "Svojim Ferrarijem zagradio je moj Mercedes"

Čime ju je privukao?

Kako je Zlatan osvojio 11 godina stariju Helenu: "Svojim Ferrarijem zagradio je moj Mercedes"

Edmir Škorić

Supruga proslavljenog švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića, Helena, govorila je o nogometnoj zvijezdi za koju se udala, a od koje je 11 godina starija.

Helena je uspješna poduzetnica i mnogi smatraju da je baš ona zaslužena za sjajne investicije napadača Milana.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban nogometaš da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatan sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se to svidjelo", otkrila je Helena.

Helena nije poput ostalih djevojaka ili žena poznatih nogometaša. Ne pojavljuje se često u medijima, ne voli šoping i nema kućnu pomoćnicu.

Voli brzo vožnju na motoru i požalila se kako ima prevelike usne i prekratke noge.

Top Komentari

RASanticeva
E moj Zlaja u sta ti gledas?
5 9
GigantMostarski
"Vidila sam velik nos" HAHAHAHAH prejako
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi