Rim je na nogama: Edin Džeko u centru pažnje

Ide ili ostaje?

Rim je na nogama: Edin Džeko u centru pažnje

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Edin Džeko danas bi mogao riješiti pitanje vlastite budućnosti.

Kako je najavljeno, Džeko će danas u Rimu u prostorijama kluba sjesti za stol sa izvršnim direktorom Rome Guidom Fiengom. Njih dvojica će otvoreno razgovarati i jedan drugom reći šta je najbolje za sve.

Očekuje se da se Džeko izjasni da li zaista želi da pređe u Juventus, koji ga toliko želi dolaskom Andree Pirla, ili je, kako navode mediji u Italiji i zbog supruge, odlučio da ostane lider Vučice.

S druge strane, očekuje se da Roma zauzme stav - poštujemo svaku odluku i poželjet ćemo ti sretan put ako odlučiš da odeš. Uostalom, navode Italijani kako će Fienga Džeki reći da je spremna zamjena u vidu Napolijevog Milika i da je Roma spremna prodati našeg reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin je od ljeta 2015. godine u Romi i jedna je od ikona kluba sa 106 pogodaka na 222 nastupa. Postoji realna šansa da ostane dio Rome i naredne sezone, ali najviše će to ovisiti o porodici Džeko i njihovim planovima.

U narednih nekoliko sati trebali bismo saznati ishod razgovora Fienge i Džeke, nakon čega će sve biti jasno.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Mediji od jedne informacije prave 16000 članaka
6 0
Quartararo20
Dosadni ste vise sa Dzekom
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi