Džeko je ponovo na naslovnicama: Kada bi Edin mogao završiti transfer u Juventus?
Foto - EPA

Još uvijek se čeka Milik

Džeko je ponovo na naslovnicama: Kada bi Edin mogao završiti transfer u Juventus?

M. Šljivak

Edin Džeko nalazi se na korak od potpisa za torinski Juventus.

Aktuelni prvak Italije odustao je od dovođenja Luisa Suareza i posvetio se dovođenju bh. dijamanta, a posao bi po navodima italijanskih medija trebao uskoro biti završen.

Edin je na naslovnici ugledne italijanske Gazzette. Navodi se kako je Juve krenuo u finalizaciju transfera i da bi sve trebalo biti veoma brzo, čim poljski napadač Arkadiusz Milik prihvati ponudu Rome.

A list blizak Staroj dami Tuttosport donosi i konkretan datum. Prema njihovim informacijama u narednih 48 sati Milik će donijeti odluku i tada bi sve trebalo biti završeno.

Poljak ima zaista odličnu ponudu iz Rima. Nude mu 4.5 miliona eura po sezoni, gotovo duplo više nego što trenutno ima u Napoliju, no on je za sada uporan u ostanku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve dakle zavisi od volje i želje Poljaka, no kompletna saga će očigledno biti završena jako brzo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Dzeko je sto bi se reklo svjetsko a nase, volim ga ko brata ali brate naporni ste vise. Ajd sljedecu vijest objavite za 48 sati ili u medjuvremenu ako bude prije gotovo sve oko transfera
7 0
Shik
Amra je presla jos samo Dzeko da prede..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi