Hazard: Tek sam napunio 30 godina, moje tijelo je u redu
FOTO - EPA

Hazard: Tek sam napunio 30 godina, moje tijelo je u redu

A. Beganović

Prije par godina bio je jedan od najboljih svjetskih fudbalera, no zbog sve češćih povreda danas se govori o kraju njegove karijere.

Riječ je o fudbaleru Reala, 30-godišnjem Edenu Hazardu, koji je u ovoj sezoni zbog povreda u Primeri odigrao samo osam utakmica.

Iako su ga povrede "uništile", Hazard vjeruje da na visokom nivou može igrati još pet-šest godina.

"Nadam se da ću igrati fudbal što duže. Uvijek se nastojim zabaviti na terenu. Kad završim karijeru, mogu se osvrnuti i sjetiti se svih svojih postignuća, ali sada mi je prioritet uspješno nastupiti i uživati u fudbalu", rekao je Hazard i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ne znam što će mi se dogoditi za nekoliko godina, pokušavam se koncentrirati na sljedeću utakmicu i sljedeći trening. Tek sam napunio 30 godina, moje tijelo je u redu. Nadam se da ću igrati još 5-6 godina", dodao je fudbaler Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
Prošle sezone je bio u pitanju zglob, bila je i operacija. Ove nije bilo kako treba priprema, i mišići stradaju, a pogotov kod Hazarda koji nikako da uhvati ritam. U svakom slučaju uvjek kad igra primjetan je kvalitet, ja i dalje vjerujem da ce ga krenut u Realu! ¡Vamos Eden! ¡Vamos Madrid!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi